FAQ

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Heb je nog een andere vraag? Neem contact op!

Meest gestelde vragen:

Wat is Spitfire Energy?

Spitfire Energy is hoogwaardig gaming energiepoeder. De formule van Spitfire Energy is met veel zorg in Nederland ontwikkeld en verhoogt concentratie en energie. Daarnaast zorgen essentiële vitaminen en mineralen voor een algehele boost. Mix het poeder met water en geniet van de voordelen van Spitfire Energy!

Wat is de werking van Spitfire Energy?

Door een sterke en zeer gebalanceerde mix van o.a. vitaminen, magnesium, taurine, cafeïne en ginseng extracten wordt je concentratievermogen geoptimaliseerd en de natuurlijk energie in je lichaam geactiveerd. Dit zorgt voor extra energie bij vermoeidheid en een verbeterde energiestofwisseling. Hierdoor worden je alertheid en concentratievermogen geoptimaliseerd.

Hoe gebruik ik Spitfire Energy?

Het gebruik van Spitfire Energy is heel simpel. Pak het meegeleverde 10-grams doseerlepeltje, schep een scoop in de Spitfire Energy shaker (een ander type shaker of glas kan natuurlijk ook), en meng het met 300 ml water. Goed schudden en/of roeren en je bent ready for take-off!

Een maximum hoeveelheid van 1 scoop per dag is aangeraden. Je kan het poeder uiteraard ook met meer of minder water mixen.

Wat zijn de ingrediënten en voedingswaarden van Spitfire Energy?

De formule van Spitfire Energy is een uitgebalanceerde combinatie van aminozuren, vitaminen en mineralen. Daarbij voegen we onder andere cafeïne toe en natuurlijke smaak- en kleurstoffen.

Als je precies wilt weten wat de ingrediënten zijn kun je deze tabel raadplegen. We hebben niets te verbergen. Sterker nog: we zijn er trots op!

Hoe lang duurt het voordat Spitfire Energy werkt? En hoe lang merk je het effect?

Nadat je een serving (10 gram) Spitfire Energy hebt genomen, duurt het zo’n 10 tot 15 minuten voordat je de effecten gaat merken. De toename van focus en energie merk je tussen de 2 en 4 uur.

En in tegenstelling tot veel andere energy drinks krijg je niet te maken met een (suiker)crash wanneer de effecten van Spitfire Energy zijn uitgewerkt.

Hoeveel cafeïne zit er in Spitfire Energy?

In een serving Spitfire Energy zit 150mg cafeïne. Dat is evenveel als anderhalve kop koffie. De dagelijkse maximale aanbevolen hoeveelheid is 400mg.

In tegenstelling tot veel andere energiedrankjes is Spitfire Energy niet ontwikkeld om zoveel mogelijk cafeïne en suiker binnen te krijgen. Wij hebben een andere aanvliegroute gekozen. Wij geloven erin je eigen energie te activeren en je energie en focus te optimaliseren met gerichte aminozuren, vitaminen en mineralen.

Kan ik Spitfire Energy ook voor iets anders dan gamen gebruiken?

Zeker! Spitfire Energy is een concentratie verhogend en uithouding bevorderend product. Hoewel Spitfire Energy speciaal is ontwikkeld en getest voor het gebruik tijdens gamen, is het ook te gebruiken voor een focus boost tijdens bijvoorbeeld studie, sport en werk.

Zitten er risico’s aan het gebruik van Spitfire Energy?

Net als andere energiedrankjes gebruik je Spitfire Energy bewust, en met mate. Wanneer je overgevoelig bent voor een of meerdere van de bestanddelen, gebruik Spitfire Energy dan niet, of in beperkte mate. Klik hier voor een overzicht van alle ingrediënten. Daarnaast is Spitfire Energy niet geschikt voor personen onder de 18 jaar en voor zwangere vrouwen.

Wat is het verschil tussen Spitfire Energy en andere energie boosters?

Het laatste wat je wilt is even pieken en daarna crashen en onderuit zakken. Daarom hebben we Spitfire Energy zo samengesteld dat je na het gebruik geen (suiker)crash of dip ervaart.

Spitfire Energy is perfect gebalanceerd en werkt daardoor langdurig en werkt daarna geleidelijk uit. Spitfire Energy zorgt dus - in tegenstelling tot vele andere energie boosters - voor een langdurig effect, zonder daarna te crashen.

Hoelang doe ik met één pot Spitfire Energy?

Spitfire Energy werkt enkele uren dus met één serving per sessie zit je goed. Je haalt maar liefst 50 servings uit een pot Spitfire Energy. Dus tel uit je winst!

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

Bestellingen die op maandag t/m vrijdag voor 15:00 uur worden geplaatst worden dezelfde dag verzonden. We werken samen met PostNL, die de bestelling in principe de volgende dag nog bij je bezorgt. Bestel je na 15:00 uur of in het weekend? Dan wordt je bestelling de volgende werkdag verzonden.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je meteen een bevestigingsmail met daarin alle info over je bestelling. Zodra je bestelling door ons is verzonden ontvang je nog een mail met de PostNL track & trace informatie. Geen mail ontvangen? Stuur ons een mailtje!

Hier vind je onze volledig shipping & refund policy.